Keresik

Eltűnt, pedig állandó gyógyszerelésre szorul a fiatalember

A lakosság segítségét kérve keres a rendőrség egy eltűnt huszonévest Budapesten, a keresett fiatalember felkutatását az is sürgeti, hogy állandó gyógyszeres kezelés alatt áll.

2015.12.21 11:06Havariapress

Az eljárás eddigi adatai szerint a 28 éves Horváth Máté vasárnap dél körül indult haza egy XIII. kerületi, Tátra utcai lakásból, ám azóta ismeretlen helyen tartózkodik, és életjelet sem adott magáról. A keresett fiatalember 174 centiméter magas, 63 kilogramm súlyú, haja és szeme barna színű; eltűnésekor szürke, fekete és bordó kockás gyapjú kabátot, fehér színű kötött kardigánt, valamint világosbarna színű cipőt viselt. Mielőbbi felkutatását az is szükségessé teszi, hogy a 28 éves férfi állandó gyógyszeres kezelés alatt áll. A rendőrség ezért kéri, hogy aki bármit tud a fiatal férfi hollétéről, vagy felismeri őt a police.hu oldalon közzétett fotója alapján, értesítse az V. kerületi rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.