Felhívás

Eltűnt lányt keresnek Várpalotán

A 16 éves lány három nappal korábban iskolába indult, ám azóta nem tudni, hol tartózkodik, és életjelet sem adott magáról.

2015.11.14 09:14Havariapress

A lakosság segítségét kérve keres a rendőrség egy eltűnt 16 éves lányt Várpalotán.

A Veszprém megyei városból e hét hétfőn jelentette be a rendőrségre egy asszony, hogy a 16 éves lánya három nappal korábban iskolába indult a közös lakásukról, ám azóta nem tudni, hol tartózkodik, és életjelet sem adott magáról.

A 16 éves Miklós Boglárka Orsolya felkutatására eddig tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a hatóság most a lakosság segítségét is kéri a további kutatáshoz.

Az eltűnt lány 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre vágott, szőke haja van, alsó ajkában szájpiercinget, jobb fülében fültágítót visel. Eltűnéskor viselt ruházata sötét farmer, szürke kapucnis pulóver és fekete bakancs volt, de mint kiderült, vitt magával váltóruhát is, egy angol zászló mintás válltáskában.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a keresett lány hollétéről, vagy felismeri őt a leírás, illetve a police.hu oldalon közzétett fotó alapján, az értesítse a Várpalotai Rendőrkapitányságot vagy tegyen bejelentést a 107-es és 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.