Óvatlanság?

15 méter magas fa dőlt egy gyermekre egy miskolci iskola udvarán

A megsérült diákot a mentők kórházba szállították.

2015.09.28 15:50MTI
MTI Vajda János

Rádőlt egy 15 méter magas fa egy gyermekre Miskolc avasi lakótelepén egy iskola udvarán hétfő délután, az iskolás megsérült, kórházba vitték, sérülései nem tűnnek súlyosnak.

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a tíz év körüli kislány az elsődleges vizsgálatok szerint könnyebben sérült meg, kórházba vitték.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel azt közölte, feltehetően a viharos szél okozta a fa kidőlését, a miskolci tűzoltók jelenleg is a helyszínen dolgoznak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.