Mentőhelikopter szállította kórházba

Súlyosan megsérült egy férfi, akire rádőlt egy fa Zalában

Súlyos sérülései miatt mentőhelikopterrel vittek kórházba egy férfit Orosztony közeléből, miután egy fakitermelés közelében rádőlt egy fa.

2014.10.15 16:17MTI

A 25 éves őrtilosi férfi kedden gallyakat szedett az erdőben egy surdi, fakitermeléssel foglalkozó vállalkozó engedélyével, az általa végzett fakitermeléstől több száz méterre.

A fiatalember elmondása szerint kora délután úgy döntött, hogy megkeresi a vállalkozó ismerősét és munkásait, akik éppen fakidöntéssel foglalkoztak. Miközben kereste őket az erdőben, rádőlt egy fa, ettől rövid időre elveszítette az eszméletét. A sérülthöz mentőt hívtak, súlyos állapota miatt később mentőhelikopter vitte kórházba.

Az eset körülményeit, hogy a 25 éves férfi használt-e védőfelszerelést, illetve milyen megbízással tevékenykedett az erdőben, a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. Az ügyben foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indult nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.