A tűzoltók emelték le róla

Rádőlt egy fa egy férfira a XIX. kerületben

Egy tizenkét méter magas, korábban kivágott, de fennakadt akácfa dőlt rá a 40 év körüli férfira. A fát tűzoltók emelték le a férfiról, akit a mentők kórházba vittek.

2015.01.27 18:35MTI

Egy korábban kivágott fa dőlt egy férfira a főváros XIX. kerületében, a Hamvas utcához közeli kiserdőben kedden - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: egy tizenkét méter magas, korábban kivágott, de fennakadt akácfa dőlt rá a 40 év körüli férfira. A fát tűzoltók emelték le a férfiról, akit a mentők kórházba vittek.

Hozzátette: a fa az erdőhatárhoz közel, eddig tisztázatlan körülmények között dőlt a férfira.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy a férfit könnyű, zúzódásos sérülésekkel vitték kórházba.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére azt közölte, hogy az eset körülményeit a XIX. kerületi rendőrkapitányság vizsgálja, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.