Senki sem tudta, hogy ott van benn

Döbbenetes megmenekülés: rádőlt a hotel, túlélte a macska

Teljesen kiégett a kanadai hotel, a tűzoltók is már csak a szomszédos épületek védelmében locsolták vízzel, amikor egy macska bukkant fel az egyik ablakban - egy másodperccel a teljes összeomlás előtt.

2014.09.24 18:00ma.hu
Fotó: YouTube

Kisebb tömeg gyűlt össze a kanadai Manitoba városában, miután kigyulladt és teljesen kiégett a Towers Hotel. A tűzoltók még bőszen locsolták a füstölgő épületet, bár mentésről már nyilvánvalóan szó sem lehetett, inkább a környező részek megóvása végett próbálták a parazsat kioltani, amikor az események váratlan fordulatot vettek. Az épület egyik ablakában hirtelen feltűnt egy cica, de egyetlen másodperccel később, mielőtt még bárki felfoghatta volna, a fal nagy robajjal összedőlt. A bámészkodók joggal hihették, hogy a macska is a romok alatt lelte a halálát, de úgy néz ki, a négylábúnak volt még legalább egy a legendás kilenc életéből, mert amikor már épp elkezdték volna sajnálni, kissé zavartan és riadtan, de felbukkant az út innenső oldalán.

Azt senki sem tudhatja rajta kívül, hogy mit keresett a füstölgő romok között, vagy ha még előtte ment oda, hogyan élhette túl a katasztrófát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.