Tragédia

Három fiatal halt meg közlekedési balesetben Nemesszalóknál

Három ember halt meg, további kettő megsérült a Veszprém megyei Nemesszalók közelében hajnalban történt balesetben.

2015.05.10 12:16MTI

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense Frankó Marianna tájékoztatása szerint valamennyien abban a személyautóban utaztak, amely eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és fának csapódott a 8411-es út 21. kilométerszelvényénél.

A Marcalhegyi irányából Nemesszalókra tartó gépkocsiban öten utaztak, egy 14 éves, egy 18 éves és egy 21 éves nagyteveli fiatal meghalt, két sérültet a mentők kórházba vittek.

A sajtószóvivő közlése szerint a sofőr gyanúsan viselkedett, de a baleset nem hozható összefüggésbe azzal, hogy autóját egy járőrautó a távolból követte.

A baleset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja - olvasható a police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.