Hárman sérültek meg

Súlyos baleset Dég és Káloz között, teljes útzár, méhekkel

A sérültek mindannyian beszorultak a járművekbe, az egyik sérültet mentőhelikopter, a többit mentőautó vitte kórházba.

2015.05.10 08:51MTI

FRISS

Ismét járható az út a Fejér megyei Dég és Káloz között, ahol korábban egy baleset miatt korlátozták a forgalmat - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

A műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az utat, de már feloldották a korlátozást - közölte a rendőrség.

Hárman súlyosan megsérültek, amikor egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a Dég és Káloz közötti úton. A műszaki mentés idején teljes útzár van - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a sérültek mindannyian beszorultak a járművekbe, őket a sárbogárdi tűzoltók szabadították ki. Az egyik sérültet mentőhelikopter, a többit mentőautó vitte kórházba.

A kisteherautó méheket szállított, de a kaptárak nem sérültek meg az ütközéskor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.