Segítséget kér a rendőrség

Eltűnt egy fiatal lány Zalában

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a tizenéves lányt, aki több mint egy hónapja tűnt el egy befogadó otthonból Zalaegerszegről.

2015.02.19 09:53Havariapress
Fotó: police.hu

A 15 esztendős Bogdán Adrienn Máriát január 12-én vitték nevelői a zalaszentlászlói lakásotthonból a zalaegerszegi befogadó otthonba, a kamaszlány azonban még aznap este elhagyta az intézményt, s azóta semmit nem lehet tudni róla.

Tartózkodási helye jelenleg is ismeretlen, életjelet sem adott magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek ezidáig eredményre.

A keresett lány 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja sötétbarna, hosszú; eltűnésekor világosbarna szűk nadrágot és fekete kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud Bogdán Adrienn Mária hollétéről, felismeri őt, vagy információval rendelkezik a tartózkodási helyével kapcsolatban, értesítse a Keszthelyi Rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést a ,,Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 zöld számán, illetve az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.