Hátborzongató SMS jött az eltűnt lány mobiljáról

"Megöltem Veronicát. Ne írjanak több üzenetet neki."

A rendőrség másfél napja kutat a 16 éves lány után, aki a szülők gyanúja szerint egy fiúval szökött meg, de amikor fel akarták vele venni a kapcsolatot, hátborzongató SMS érkezett válaszként.

2015.01.27 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Helyi idő szerint hétfő délután 4 óra 10 körül látták utoljára Veronica Bobadillát, a 16 éves lányról azóta semmi hír sincs, csak egy dermesztő üzenet, amit az ő telefonjáról küldött valaki. A dél-karolinai Laurens megyében élő lány a szülők szerint megszökött és épp úton van Texas felé, hogy egy fiúval találkozzon, de egyelőre a hatóságok sem akadtak a nyomára. Ám amikor a szülők kétségbeesetten próbálták felvenni lányukkal a kapcsolatot és néhány szöveges üzenetet küldtek neki a telefonjára, egy idő után az alábbi választ kapták: "Megöltem Veronicát. Ne írjanak több üzenetet neki."

A lány egyik barátja szintén szokatlan üzenetet kapott a Facebookon keresztül, amit a közösségi oldal szerint Atlanta külvárosában, mintegy 160 mérföldre Veronica otthonától írtak meg, ebben ugyanazt írja a titokzatos üzengető, hogy megölte a lányt, de hozzáteszi, hogy szeretné, ha ez a barátja találná meg őt. A rendőrségnek egyelőre fogalma sincs, ki küldhette az üzeneteket, de ami még riasztóbb, hogy mivel a lánynak semmi nyoma, a szülei őrjítő bizonytalanságban várják a nyomozók jelentkezését, hogy igaz-e, amit az SMS-ben írtak, vagy valaki - esetleg maga a lányuk - csak egy kegyetlen tréfát űz velük.

A Facebook-bejegyzéseket átnézve nyilvánvaló, hogy Veronica jó ideje egy houstoni férfival levelezett, tavaly augusztusban pedig elkeseredetten írta neki, hogy "hová is mehetnék??? a fenébe is, nincs hová mennem".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.