Zavaros

Magánéleti problémái miatt tört be a bankba

Berúgta egy XVIII. kerületi bankfiók ablakát, elvett odabentről egy mobiltelefont, majd megvárta a rendőröket és feladta magét egy férfi. Tettét magánéleti problémákkal magyarázta.

2015.01.22 09:26Havariapress

Kedden este törte be egy bank ablakát a 36 éves férfi az Üllői úton. Miután berúgta az üveget, bement, magához vett egy odabent talált mobiltelefont, majd távozott. Percek múlva visszatért, megvárta a kiérkező rendőröket, s feladta magát, a telefont is visszaadta. A

férfit előállították, majd kihallgatása után őrizetbe vették. Tettét a lopással meggyanúsított férfi magánéleti problémáival magyarázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.