Lúzer

Kitört a kocsmából a kétbalkezes betörő

Kétbalkezes betörőt fogtak el a rendőrök Nagyhalászban, akit a bűncselekmény helyszínén hagyott telefonja buktatott le.

2015.01.11 09:58MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a 18 éves ibrányi fiatalember egy sörözőbe tört be szombatra virradó éjjel, ott két zacskó csipszet fogyasztott el és megrongálta a mellékhelyiség ajtaját. A bűncselekményét a biztonsági kamera felvétele is rögzítette, valamint árulkodó bűnjel volt a helyszínen hagyott mobiltelefonja is.

A rendőrök még helyszíneltek, amikor az elkövető felhívta a rendőrséget és bejelentést tett, miszerint "éjszaka kitört egy kocsmából", ahová őt véletlenül bezárták, de a mobilja ott maradt. A rendőrök a kamerafelvétel alapján azonosították a jelentkező fiatalembert, őrizetbe vették és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.