Fejér megye

A személykocsi hátsó ülésén vezették le a szülést a mentők

Az anyuka a mentők segítségével egészséges kislánynak adott életet.

2014.12.12 11:28ma.hu

Megindult szüléshez riasztották a mentőket péntekre virradó éjszaka, éjfél előtt nem sokkal egy Fejér megyei útkereszteződéshez.

A 6 perc alatt kiérkező székesfehérvári mentőegység egy személyautó hátsó ülésén találta a kismamát, aki éppen a kórház felé tartott, de a szülés már útközben megindult, ezért félreálltak kocsijukkal és mentőt hívtak.

A gyors vizsgálat során egyértelművé vált, hogy már a mentőautóba helyezésre sem maradt idő, így a szülést a mentőknek az autó ülésén kellett levezetniük.

Az anyuka a mentők segítségével mintegy öt perccel később egy egészséges kislánynak adott életet, mindkettőjüket stabil, jó állapotban szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.