Féltékenység

18-szor szúrta a nőbe a csontozókést - borzalmas részletek!

Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki idén májusban gyilkossági szándékkal megkéselte a feleségét bázakerettyei otthonukban.

2014.11.19 10:12Havariapress
freedigitalphotos/Simon Howden

A vádirat lényege szerint a házastársak viszonya megromlott, egy ideje már csak a közös gyermek tartotta össze a családot.

2014. május 30-án a nő közölte férjével, hogy nem tud vele tovább élni. Pár nappal később a férfi megverte az asszonyt, a ruháit kiszórta, a kerékpárját is megrongálta. A nő az állandó viták és atrocitások miatt elköltözött hazulról, de tartották egymással a kapcsolatot, a ház körüli munkákat továbbra is elvégezte. A férfit az elköltözés rendkívül megviselte, házasságon kívüli kapcsolatot feltételezett.

Június 12-én a nő közölte, hogy a munkahelyén felmondott, másnap munka után hazamegy csomagolni, és megbeszélni az elköltözés, gyermekelhelyezés, és vagyoni kérdéseket azzal, hogy az éjszakát a közös házukban tölti. A férj elhatározta, hogy a feleségét megbünteti. Megbeszélte a testvérével, hogy 9 éves kislányuk a következő éjszakán náluk alszik. Az este ismét vitába torkollt a nő és a férfi közti beszélgetés.

Az asszony a gyerekszobában tért nyugovóra abban a hiszemben, hogy gyermekük az apjával alszik. A férfi azonban este 10 óra után a gyermeket egy borítékkal, melyben másfél millió forint és 200 euró, valamint egy bocsánatkérő levél volt, elküldte a testvéréhez, hogy magára maradhasson feleségével. Előkészített egy bőrövet és egy csontozókést, éjfélkor becsukta az ablakokat, lehúzta a redőnyöket, majd felébresztette a feleségét azzal, hogy a gyermek nem kap levegőt. A hálószobába belépő asszon nyakába vetette a bőrövet és fojtogatni kezdte. Dulakodtak, melynek során a haját tépte, és rászólt, hogy ne kiabáljon, ne ellenkezzen, mert akkor belé vágja a kést, onnan nem fog élve kimenni. Ledöntötte az ágyra, hátrafeszítette a kezét, megkötözte, alsótestét lemeztelenítette. A nő eközben segítségért kiáltott, és kezét kiszabadítva menekülni próbált.

A férfi ezt követően a csontozókéssel 18-szor szúrta meg a felsőtestén és végtagjain a feleségét, aki erősen vérezni kezdett. A férfi eközben közölte, hogy már a gyerek sem érdekli, majd valaki felneveli, ő nem megy börtönbe, inkább leszúrja magát, és a kést a bal mellkasfelén 10 alkalommal magába döfte.

A nő a bántalmazás következtében közvetlen életveszélyes állapotba került, maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. A Zala Megyei Főügyészség az ügyben emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfival szmben a Zalaegerszegi Törvényszék előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.