Leszúrtak egy nőt, mert kakilt a kutyája

Kutyagumi miatt robbant ki a késelés

Késelésbe torkollt egy vita, amit némi kutyagumi robbantott ki - igaz, már nem először pottyantott a közös területre az eb, így ha nem is jogos a támadás, mindenképp érthető, miért szakadt el a cérna.

2014.11.10 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Egy három lakásos családi ház közös használatú területén végezte el a dolgát az egyik lakó kutyája, és mivel már nem először fordult elő az eset, a szomszéd elveszítette a türelmét és késsel támadt rá a nőre. A massachusettsi Springfield rendőrsége szerint egy 46 éves lakót többször háton szúrták és a 23 éves lánya is megsérült az arcán és a nyakán, amikor a szomszédjuk, Michael Valentin nekik rontott. Szerencsére a sérülések egyike sem életveszélyes - számolt be a Tampa Tribune.

A 33 éves Valentint ennek ellenére gyilkossági szándékkal és súlyos testi sértéssel vádolják, valamint veszélyes fegyverrel elkövetett testi sértéssel. A férfi állítólag korábban már felhívta a rendőrséget, hogy bejelentse, két pit bull piszkított a hátsó lépcsőre és az oldalsó udvarra, mire az ügyeletes tiszt a főbérlőt kérte a helyzet rendezésére. A késelés alig két órával később történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.