Eljárás indult egy felgyői nő ellen

Az anya bántalmazta nevelt lányát - az iskola jelentette

A gyermek eddig nem merte elmondani az igazat a felnőtteknek a sérüléseiről, félt a következményektől.

2014.10.15 09:22MTI

Nevelt lánya bántalmazása miatt indult eljárás egy felgyői nő ellen, a hatóságokat a gyermek iskolája értesítette - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szenti Szabolcs elmondta, a nyomozók meghallgatták a 11 éves gyermeket, aki elmondta a rendőröknek, hogy nevelőanyja évek óta rendszeresen szidalmazza, több alkalommal megverte, megrugdosta, illetve a haját tépte.

Az asszony legutóbb csütörtökön verte meg a gyereket, akkor úgy megrúgta a kislányt, hogy eltört az orra. A gyermek eddig nem merte elmondani az igazat a felnőtteknek a sérüléseiről, félt a következményektől - közölte a százados.

A kislányt a nagymamájánál helyezték el, az esetről pedig értesítették a gyermekvédelmi hatóságokat.

A rendőrök a nevelőanyát előállították. A 29 éves T. Sándorné ellen kiskorú veszélyeztetése és védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.