Két teherautó és egy személyautó ütközött

Baleset miatt torlódik az M0-ás

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-ás autóút 20-as kilométerénél az M5-ös irányában, a karambolnak egy súlyos sérültje van, az utat lezárták.

2014.10.09 08:51MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy két kamion és egy kisteherautó ütközött össze. A három jármű egyike - vélhetően műszaki hiba miatt - a leállósávban vesztegelt, a sofőr kiszállt, hogy tájékozódjon.

Az álló autóba rohant bele a másik két jármű, az elsőként becsapódó elsodorta a férfit, aki a szalagkorlát és az autója közé szorult - ismertette a szóvivő. Az életveszélyes sérültért mentőhelikopter érkezett.

A műszaki mentést és a helyszín biztosítását szigetszentmiklósi és fővárosi tűzoltók végzik. A körgyűrű érintett szakaszát lezárták, nagy a torlódás - tette hozzá Csámpai Attila.

Az Útinform közölte: a karambol miatt feltorlódott kocsisor vége a szigetszentmiklósi csomópontnál vesztegel. Kérik, hogy aki teheti, kerülje el a környéket.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.