Baleset

Újra járnak a villamosok a Fehérvári úton

Megindult a villamosforgalom a XI. kerületi Fehérvári úton, ahol a reggeli órákban állították le a közlekedést, miután egy szerelvény egy személyautóval karambolozott.

2014.10.06 09:51Havariapress

A tűzoltók befejezték a műszaki mentést a Fehérvári út és a Bánát utca kereszteződésében, ahol korábban egy villamos és egy személygépkocsi ütközött össze.

A karambolban a személyautó vezetője megsérült, a mentők a helyszínen ellátták a sofőrt. A villamoson senkinek nem esett baja.

A baleset miatt a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos nem közlekedett Újbuda-központ és Albertfalva kitérő között, buszokkal szállították az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.