Bíróság elé állhatnak az orgazdák

Táskájukban csempészték ki az ezüstpasztát

Vádat emelhetnek azokkal a férfiakkal szemben, akik nagy mennyiségben loptak el ezüstpasztát egy tatabányai gyárból. Az orgazdák is bíróság elé állhatnak hamarosan, a rendőrség befejezte az ügyben a nyomozást.

2014.09.08 13:42Havariapress
freedigitalphotos.net/Simon Howden

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság három férfit gyanúsít az üzletszerűen elkövetett lopással, két másikat pedig orgazdasággal.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak nagy mennyiségű ezüstpasztát tulajdonítottak el egy tatabányai gyárból úgy, hogy az anyagot gumikesztyűbe öntötték, majd a táskájukba rejtve csempészték ki a gyárból.

Egy éven keresztül, heti rendszerességgellopták az ezüstpasztát, amit két orgazda vett meg tőlük. Az ügyyben a nyomozast a rendőrség a napokban lezárta, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.