Részben elismerték az orgazdák

Lopott sajttal üzleteltek

A gyanúsítottak a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését részben elismerték.

2014.08.15 13:26ma.hu
Fotó: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős értékre lopásból származó dologra elkövetett orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Tamás, G. István és J. István lajosmizsei férfi ellen, míg nagyobb értékre lopásból származó dologra elkövetett orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Csaba, S. Nándor, Sz. Zsuzsanna zalaegerszegi és Sz. Zoltán petőhenyei lakosok ellen indított eljárást, akik szabadlábon védekezhetnek.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős erők bevonásával keresi a 34 éves Bálint Szabolcs zalaegerszegi lakost, aki ellen elfogatóparancs van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.