Dizájnerdrog

Őrjöngés után féholttá vált - a készenléti rendőrök élesztették újra

A rendőri intézkedés közben a bedrogozott ember ordítani kezdett, a földre vetette magát, önkívületi állapotban vergődött.

2014.08.14 19:11Havariapress

Dizájnerdrogtól őrjöngő, majd félholt állapotba került férfit élesztettek újra készenléti rendőrök szerdán éjjel a VIII. kerületben.

Szerdán éjjel hívták a rendőröket egy, a Baross utcában őrjöngő férfihoz. A közelben járőröző készenlétisek a helyszínre siettek, s felmérve a férfi állapotát, azonnal mentőt hívtak.

A rendőri intézkedés közben a bedrogozott ember ordítani kezdett, a földre vetette magát, önkívületi állapotban vergődött. A rendőri jelentés szerint testi adottságaihoz képest többszörös erőt kifejtve, ellenállt a megfékezésére irányuló erőfeszítéseknek, ezért lefogták és megbilincselték.

Még vártak a mentőket, mikor azt vették észre, hogy a férfi ellenállása gyengült, légzése lelassult. Levették róla a bilincset, és stabil oldalfekvő helyzetbe helyezték. A férfi állapota csak romlott, ezért az egyik rendőr az ájult mellkasán kompressziót alkalmazva, megkezdte újraélesztését.

A percekig tartó életmentést a kiérkező mentők folytatták. Az újraélesztett, stabil állapotú férfit kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.