Halálos földcsuszamlás

Földcsuszamlás Washington államban, három halott

Legkevesebb három halottja van egy Washington államban bekövetkezett fölcsuszamlásnak. Legalább hat ház dőlt össze és több ember súlyosan megsérült.

2014.03.23 15:22MTI

A szombaton a 180 lakosú Oso településen bekövetkezett szerencsétlenség következtében hét felnőtt és egy hat hónapos csecsemő súlyosan megsérült. A földcsuszamlás hat házat romba döntött és további 16-ban károkat okozott.

A tűzoltók szerint a romok alól vasárnap is hallottak segélykiáltásokat.

A fölcsuszamlás elvágta az 1350 lakosú Darringtonba vezető autóutat és részben eltorlaszolta a Stillaguamish folyó medrét. A hatóságok az áradás veszélye miatt elrendelték a kisváros egy részének evakuálását.

A fölcsuszamlást az elmúlt hetek súlyos esőzései okozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.