Romok alatt rekedtek

Földcsuszamlás az indonéziai Kelet-Jáva tartományban

A mentőalakulatokat rendőrök, katonák és önkéntesek segítik a romok alatt rekedt falubeliek kiszabadításában. Indonéziában napok óta esik az eső, ami sok helyütt földcsuszamlásokhoz és többtucatnyi ember halálához vezetett.

2014.01.28 07:15MTI

A heves esőzések okozta földcsuszamlásban öt ember meghalt, és tíz rekedt az összedőlt házak romjai alatt kedden az indonéziai Kelet-Jáva tartományban - közölte a katasztrófa-elhárítási hivatal szóvivője.

Sutopo Purwo Nugroho szerint a földcsuszamlás a Jombang körzetben fekvő Kopen falucskában történt keddre virradóra. A sárlavina 15 házra zúdult, és öt közülük összeroskadt.

A mentőalakulatokat rendőrök, katonák és önkéntesek segítik a romok alatt rekedt falubeliek kiszabadításában.

Indonéziában napok óta esik az eső, ami sok helyütt földcsuszamlásokhoz és többtucatnyi ember halálához vezetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.