Összedőlt néhány ház, földcsuszamlások

Földrengés volt Guatemalában és Mexikóban

6,5-ös erősségű földrengés volt péntek este Guatemalában.

2013.09.07 07:32MTI
Regionális szükségállapot Guatemalában

Egy guatemalai városban összedőlt néhány ház, egyes helyeken földcsuszamlás, illetve áramkimaradás volt - közölte a San Salvador-i és az amerikai földrengéstani intézet.

A rengés közép-európai idő szerint szombat hajnali negyed háromkor történt. Középpontja Guatemala csendes-óceáni partján, a Mexikóval közös határon volt, 67 kilométeres mélységben. A rengés középpontjától hat kilométerre lévő Pajapita városban dőlt össze néhány rossz állapotú ház. A rengést a guatemalai fővárosban és a mexikói Chiapas szövetségi államban is érezték.

Esetleges áldozatokról egyelőre nem érkezett jelentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.