Hernádkakon

Guinness-gyanús a fiú: egy óra alatt öt bűncselekményt követett el

Öt perccel az első bűncselekmény elkövetése után egy menetrendszerinti, helyközi autóbuszjáratra felszállva szó nélkül megütötte autóbuszvezetőt.

2014.03.23 13:15MTI

Rablás, súlyos testi sértés, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, továbbá garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség egy 17 éves, Hernádkakon élő férfival szemben. A fiatal a bűncselekményeket kevesebb mint egy óra alatt követte el - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

A tájékoztatás szerint a gyanúsított a településen előbb egy 64 éves férfi házának bejáratát kezdte el verni, majd az ajtót nyitó sértettre rátámadt, bántalmazta, majd a földre került áldozat zsebéből pár ezer forintot elrabolt. Öt perccel a bűncselekmény elkövetése után egy menetrendszerinti, helyközi autóbuszjáratra felszállva a kedvezményes utazásra jogosító igazolványt kérő autóbuszvezetőt szó nélkül megütötte, majd a járműről leszállt és a helyszínt elhagyta.

A 17 éves férfi ezt követően a település egyik háza előtt elhaladva az udvaron lévő lányt obszcén szavakkal illette, majd berúgta az ingatlan kerítésének kapuját.

A rendőrök egy órán belül elfogták, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.