Peresz és az állampolgári ismeretek

Guinness-rekorder lett az izraeli államfő

Guinness-rekorder lett Simon Peresz izraeli államfő: a legtöbb embernek tartott online kurzust állampolgári ismeretekből.

2014.02.06 20:08MTI

A 90 éves politikus, aki 1994-ben a Nobel-békedíjat is megkapta, ezzel tovább halmozta titulusait. Marco Frigatti, a Guinness-rekordok képviselője közölte: a csütörtöki kurzuson mintegy 9 ezer diák vett részt országszerte.

Elmondása szerint azért tetszett nekik az új rekordkategória, mert "kombinálja az állampolgári ismereteket, a technológiát és egy tanárt, aki látta az országot a kezdetektől egészen napjainkig". Peresz előrehaladott kora ellenére sűrű napirendet tart, tartja a lépést a legújabb technológiával, használja a közösségi médiát és támogatja a high-tech iparágakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.