Kilométeres a kocsisor

Busz kontra autó - megbénult az M7-es az érdi lehajtónál

Karambolozott egy busz és egy személyautó az M7-es autópálya érdi lehajtójánál. A sztráda Letenye felé vezető oldala teljesen megbénult, kilométeres a feltorlódott kocsisor.

2014.03.12 18:08MTI
A kép csak illusztráció (forrás: MTI)

Szerdán késő délután bénult meg az M7-es, miután karambol történt az érdi lehajtónál, a Letenye felé vezető oldal 17-es kilométerénél. Az elsődleges információk szerint egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze. A balesetnek lehet sérültje, a tűzoltókon kívül a mentőket is riasztották a helyszínre. A baleset miatt a sztráda érintett oldala teljesen megbénult, a lehajtó és a másik három sáv is járhatatlan, kilométeres a feltorlódott kocsisor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.