Tűz

Kigyulladt egy mezőgazdasági épület Mátraszőlősön

A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a közvetlenül a 21-es számú főút mellett lévő, mintegy 900 négyzetméter alapterületű, égő épületről átterjedjen a tűz egy öt méterre álló, ugyancsak állattartás célját szolgáló mezőgazdasági épületre.

2013.12.18 21:16MTI

Teljesen leégett egy állattartás céljára szolgáló mezőgazdasági épület, amelyik szerdán gyulladt ki Mátraszőlősön. A tűzben senki nem sérült meg - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Angyal Eszter elmondta: a tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a közvetlenül a 21-es számú főút mellett lévő, mintegy 900 négyzetméter alapterületű, égő épületről átterjedjen a tűz egy öt méterre álló, ugyancsak állattartás célját szolgáló mezőgazdasági épületre.

A szóvivő hozzátette: távolsági vízszállításra volt szükség az oltáshoz, ezért a salgótarjáni, a balassagyarmati, a hatvani és a gyöngyösi hivatásos tűzoltó parancsnokságok járművei érkeztek a helyszínre, a tüzet bő egy óra megfeszített munkával határolták körbe, majd a lángokat további két óra alatt számolták fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.