Megindult a forgalom Kecskemétnél

Kigyulladt kamion: 6 autó vált a lángok martalékává, de már járható az M5-ös

A helyszínre 5 járművel kecskeméti és lajosmizsei tűzoltók érkeztek, akik két víz- és két habsugárral fékezték meg a tüzet.

2013.12.17 07:09MTI
Fotó: MTI

Egy sávon, sebességkorlátozás mellett megindult a forgalom az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Kecskemétnél, ahol korábban kigyulladt egy autószállító kamion - közölte Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a tüzet a katasztrófavédelem munkatársai eloltották, ám a tréler műszaki mentése jelenleg is tart.

Kovács Andrea megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt közölte: a tréler eddig ismeretlen okból kapott lángra az autópálya bal pályatestének 74-es kilométere közelében. Senki nem sérült meg, a helyszínre 5 járművel kecskeméti és lajosmizsei tűzoltók érkeztek, akik két víz- és két habsugárral fékezték meg a tüzet.

A kamion 8 személygépkocsit szállított, melyek közül 6 vált a lángok martalékává - tette hozzá a szóvivő jelezve, hogy az anyagi kár jelentős és az ügy részleteinek tisztázása érdekében tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.