A háromfős banda utolsó tagja

Feladta magát a Németországban bujkáló ékszertolvaj

Hónapokig bujkált Németországban, majd önként jelentkezett a tatabányai rendőrségen egy ékszertolvajbanda harmadik tagja, augusztus 5-én. Társait már korábban elfogták.

2013.08.30 12:21Havariapress

A háromfős ékszertolvajbanda a tavalyi év során az ország több pontján tulajdonított el ékszereket különböző boltokból, az alkalmazottak figyelmét elterelve.

2012. március 2-án, Tatabányán, a rendőrök elfogták a társaság egyik tagját, majd idén február 27-én, összehangolt akció keretében, a fővárosban lecsaptak a második tolvajra is.

Az ellenük folyó eljárást a rendőrség már korábban vádemeléssel lezárta. Harmadik társuk hónapokig rejtőzködött Németországban, míg végül augusztus 5-én, önként jelentkezett a tatabányai rendőrségen.

A 26 éves férfi részletes beismerő vallomást tett. A rendőrség a 11 rendbeli, jelentős értékre elkövetett lopás miatt indított nyomozást vele szemben is lezárta a napokban, és az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal csütörtökön megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.