Rablás

Kiraboltak egy ékszerboltot Pécsett

Kézigránátnak látszó tárggyal fenyegetőzve fosztott ki egy ékszerboltot egy férfi csütörtökön Pécsen.

2013.07.25 20:52MTI
http://www.freedigitalphotos.net

A rendőrség internetes oldalán olvasható közlemény szerint az ötven év körüli férfi az üzlet felrobbantásával fenyegetőzött, ha az eladó nem adja át a boltban található ékszereket. Az alkalmazott ezt nem tett meg, dulakodott a támadóval, aki végül egy ékszereket tartalmazó dobozzal elmenekült, a kezében lévő tárgyat pedig a földre dobta.

A rendőrség személyleírása alapján a rabló 180 centiméter magas, vékony testalkatú, kopaszodó, enyhén vöröses bajuszú, a bűncselekmény elkövetéskor fehér hosszú ujjú felsőt és grafitszínű nadrágot viselt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.