Késsel fenyegetőzött a férfi

Arcon lőtte támadóját

Gáz-riasztó pisztollyal lőtte arcon támadóját egy férfi szerda délután Sopronban.

2013.07.25 13:29Havariapress

Egy férfi értesítette a rendőrséget szerda délután, hogy arcon lőtték gáz-riasztó pisztollyal. A helyszínre érkező rendőrök kiderítették, hogy a férfi elment egy ismerőséhez egy vitás ügyét rendezni, aminek során dulakodás alakult ki közöttük, amibe csatlakozott még egy férfi és egy nő is. 

A lövöldöző elmondta, hogy a fegyverhez nincs engedélye, és azért használta, mert a másik férfi késsel támadt rá. A rendőrök a fegyvert egy kapualjban találták meg elrejtve, a házkutatás során pedig egy 30 centiméteres vadászkés és egy baseball ütő is előkerült. A három férfi és a nő ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt indítottak nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.