Sokáig rejtőzködött

Angliából hozták haza az egyik legkeresettebb magyar gyilkost

A hónapokig tartó kiadatási eljárást követően pénteken hazahozták Angliából az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt, aki 1998 januárjában társával megölt egy férfit a Pécsről Orfűre vezető út mellett.

2013.06.07 17:44Havariapress

2012. március 9-én fogták el az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt, aki 14 évig bújkált Angliában. 

A hónapokig tartó kiadatási eljárást követően a 41 éves férfit pénteken szállították Magyarországra. H. Gábor 1998. január 21-én éjjel, a Pécsről Orfűre vezető út mellett társával megvert, majd késsel többször megszúrt egy vokányi férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. 

H. Gábor a gyilkosságot követően elmenekült, ellene nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását kezdeményezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.