Fejbe lőtte ismerősét

Életfogytiglan a bajai gyilkosnak

A feltételes szabadlábra helyezés idejét 30 évben határozta meg a törvényszék.

2013.05.31 12:00MTI

Emberölés miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt pénteken a Kecskeméti Törvényszék egy 27 éves bajai férfit, aki anyagi haszonszerzés miatt fejbe lőtte ismerősét, majd elásta a holttestét Sükösdön.

Fodor Endre bírói tanácsa előre kitervelt emberölés bűntettében, valamint lőfegyverrel és lőszerrel történt visszaélés bűntettében találta bűnösnek a férfit. A feltételes szabadlábra helyezés idejét 30 évben határozta meg a törvényszék.

Az ítélet indoklásában a bíró hangsúlyozta: a vádlott előre kitervelt szándékkal megölte a sértettet, majd elvette a nála lévő pénzt és abból kifizette adósságait.

Az ítélet indoklását ismerteti hosszasan a törvényszék, mely után derül ki, hogy lesz-e fellebbezés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.