A kulcsok a járműben maradtak

Autóba zárta néhány hetes kisbabáját - kétségbeesve rohant a rendőrségre

Véletlenül bezárta néhány hetes kisbabáját egy nő az autójába Kaposváron. A kulcsok a kocsiban maradtak, a kétségbeesett anya a rendőrségre rohant segítségért, de ijedtségében azt sem tudta megmondani, hol parkolt le.

2013.05.23 11:13Havariapress

Szerdán délelőtt jelent meg egy rémült, zaklatott nő a Kaposvári Rendőrkapitányság épületében. 

Az objektumőri szolgálatot teljesítő rendőrnek elmondta, hogy egy közeli utcában parkol autójával, melyet véletlenül úgy zárt be, hogy az indítókulcs odabent maradt, s a kocsiban van 1 hónapos kisbabája is. 

A zaklatott nő nem tudta pontosan megmondani, hol parkolt le, ezért a rendőr odaadta neki a telefonját azzal, hogy induljon vissza arra, amerre az autót sejti, s közben folyamatosan közölje a segélyhívón a helyzetét az ügyeletessel. 

Az ügyeletes tiszt közben riasztotta a járőröket, hogy nézzenek át minden parkoló kék Fordot a belvárosban. Időközben a csecsemő apját is előkerítették a rendőrök, akinél ott volt a jármű pótkulcsa. 

A gépkocsit a járőrök találták meg a kapitányságtól párszáz méterre, a posta mellett. A csecsemőnek szerencsére nem lett baja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.