Garázdaság Miskolcon

Késett a busz - elővette a gázspray-t meg a kést

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

2013.05.15 15:47MTI

Elfogtak a rendőrök egy fiatalembert, aki a múlt hétvégén gázspray-vel lefújt, majd késsel megsebesített két férfit Miskolcon.

Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: egy Lillafüredről induló autóbusz késése miatt múlt vasárnapra virradóra szóváltás alakult ki az utazók között, azt a végállomáson tettlegesség követte. A 24 éves férfi a buszról leszállva rátámadt egy másik társaság két tagjára, akiket előbb gázspray-vel lefújt, majd a nála lévő zsebkéssel meg is sebesített.

A gyanúsítottat elfogták, a férfi beismerte tettét, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.