Elmenekültek a rablók

Gázspray-vel fújtak le egy embert a játszótéren

Gázspray-vel támadott meg egy embert két fiatal egy kecskeméti játszótéren. Az áldozat ellenállt, a rablók elmenekültek.

2011.10.22 12:57havariaPress

Pénteken este történt a támadás a megyeszékhely Izsáki útja és az Olimpia utca kereszteződésében található játszótéren. A támadók, két 18 év körüli fiatalember, gázspray-vel fújták le kiszemelt áldozatukat. A támadók egyike elvette a megtámadott ember szemüvegét, de azt - a kialakult dulakodás során - sikerült visszaszereznie az áldozatnak. A támadók elmenekültek; a rendőrség keresi őket. Az ügyben rablás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.