Félmilliót ér, ha tudja, ki volt!

22 milliót gázsprayzett össze egy bandita Pécsett

Gázspray-vel tette védekezésre képtelenné az autóban ülőket, majd elvitt a kocsiból egy 22 millió forintot tartalmazó táskát Pécsen egy ismeretlen férfi, akinek az elfogása érdekében félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel Baranya rendőrfőkapitánya csütörtökön.

2012.01.12 11:13MTI

A pécsi rendőrkapitányság elmondta: az eset még tavaly december 8-án történt, de csak most hozták nyilvánosságra.

Az elkövető aznap délelőtt kinyitotta a Klimó György utca és a Sánc utca kereszteződésében lévő parkolóban álló autó bal hátsó ajtaját, gázspray-vel befújt az utastérbe, hogy az elöl ülő sértettet és barátját ártalmatlanná tegye, majd a hátsó ülésről elemelte a pénzt tartalmazó laptoptáskát. A 22 millió forintot a rablás előtt, egy közeli bankfiókban vették fel.

A rendőrség feltételezi, hogy a tettes a bűnügy helyszínének a közelében lakik vagy ott helyismerettel rendelkezik, továbbá tisztában volt a sértett pénzkezelési szokásaival is.

A rendőrség egy 20 és 40 év közötti, 170-180 centiméter magas férfit keres, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét pulóvert, szürke kapucnis mellényt, a fején pedig sötét, kötött sapkát viselt.

A gyanúsított elfogása érdekében 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.