Előzetesben az elkövető

Gázspray-vel fújta le a gyanútlan eladót az ékszerrabló

Őrizetbe vették, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte azt a 26 éves helybeli fiatalembert, aki november 3-án a déli órákban kirabolt egy ötvös műhelyt.

2011.11.08 07:59ma.hu

A fiatalember csütörtökön a déli órákban bement egy helyi ötvöshöz, majd arra kérte az eladót, hogy mutasson meg neki egy aranyláncot. Amikor a férfi elővette a 150 ezer forint értékű ékszert, a rabló gázspray-vel lefújta, majd a helyszínről elmenekült.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a helyszínen rögzített nyomok, valamint a tanúk által adott személyleírás alapján 48 órán belül azonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, akit szombaton el is fogtak.

Kihallgatását követően a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, a bíróság ügyészi indítványra tegnap elrendelte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.