Rendőrök fékezték meg a férfit

Torkon szúrta és fojtogatta kutyáját a brutális állatkínzó

Nyakon szúrta, ütötte, s meg akarta fojtani kutyáját egy férfi Salgótarjánban. A brutális férfi csak a helyszínre érkező rendőrök felszólítására hagyta abba az eb kínzását.

2011.11.07 15:59havariaPress

Az eset a napokban történt Salgótarján külterületén. Egy férfi odavonszolt kutyáját nyakon szúrta, többször fejen ütötte, majd egy acélsodronnyal fojtogatta. A rendőrök lakossági bejelentés alapján érkeztek a helyszínre. A brutális állatkínzó csak az egyenruhások felszólítására hagyta abba a bűncselekményt.

A 42 éves férfit a rendőrök előállították. A súlyosan megsérült ebet egy állatorvos ellátta. A szakember megállapításai szerint az állat sérülései alapján a bántalmazás a kutyának különös szenvedést okozott és alkalmas volt arra, hogy az eb maradandó egészségkárosodását, pusztulását okozza. A rendőrség gyorsított eljárásban állítja bíróság elé az állatkínzót, aki akár három év szabadságvesztést is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.