Nem észlelte a balesetet a sofőr?

Halál Somodornál - Gyanús vérnyomok a kombájn kerekén

Megtalálták Somodor külterületén történt halálos közúti balesetben érintett járművet és vezetőjét. A tragédia során egy 61 éves helybeli lakos életét vesztette.

2011.11.07 15:15ma.hu

A helyszíni nyomok szerint a férfin egy vélhetőn mezőgazdasági gép hajtott keresztül, ezért a kapitányság munkatársai ennek tisztázása érdekében végeztek adatgyűjtéseket, tanúkutatásokat.

A nyomozás során másnap november 5-én megtalálták azt a kombájnt, amelynek kerekéről vérgyanús szennyeződést rögzítettek a bűnügyi technikusok, és sikerült azonosítani azt a személyt is, aki a baleset idején a járművet vezette.

Az ügyben jelenleg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat eljárást segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az ügyben szakértő bevonásával folytatódik a büntető eljárás, melynek elsődleges adatai nem zárják ki, hogy a kombájn vezetője nem észlelhette a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.