MHV-758

Meglőtte élettársát - Jaguárral menekül M. József

Autójának rendszáma MHV-758. Mivel a férfinek fegyvere van, a rendőrség kéri, senki se próbálja feltartóztatni.

2013.04.26 12:17Havariapress
Fotó: police.hu

Többször meglőtte élettársát hajnalban egy szentendrei férfi, majd egy szürke Jaguárral elmenekült. Az életveszélyesen megsérült nőt a mentők kórházba szállították. Szentendrei házukban többször meglőtte élettársát pénteken hajnalban egy 49 éves férfi, majd szürke X-Type Jaguárjával elhajtott.

A mentők kórházba szállították az életveszélyesen megsérült nőt. A támadó, M. József 175-180 centiméter magas, erős testalkatú, fekete, félhosszú hajú, fehér bőrű, kék szemű. Bal felső karján nonfiguratív, hátán egy kalóz mintájú tetoválás található.

Autójának rendszáma MHV-758. Mivel a férfinek fegyvere van, a rendőrség kéri, senki se próbálja feltartóztatni, aki információval rendelkezik hollétéről, hívja 107-es illetve 112-es számot, vagy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályát a 06-1-443-51-22-es telefonszámon.

Az ügyben emberölési kísérlet miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.