2011-ben jön az új XJ

Az első képek a Jaguar XJ szedánról

Egyre közeledik a luxusszedán bemutatása, a Jaguar így hivatalos képet jelentetett meg a kocsiról.

2009.04.22 09:47autolabor.hu

Az alábbi, felülnézetes fotókkal mutatkozott be hivatalosan is az új Jaguar XJ luxus-sportszedán, amelyről további fotókat a nyáron mutathatnak be a britek. A karosszéria a jelenlegi XJ átdolgozott alumínium karosszériájára épülhet majd, míg a belső tér inkább az XF sorozatból lehet ismerős – legalábbis a várakozások szerint. A 2011-es XJ pontosan ugyanakkora lesz, mint a mostani.

A Jaguar új motorokat is bevet majd a típushoz: a várakozások szerint lesz egy 5 literes, turbófeltöltött V8-as (503 lóerő) és egy turbó nélkül változat (385 lóerő is). Egyesek szerint azt sem lehet kizárni, hogy egy 310 lóerős, 4.2 literes, V8-as „belépő modellel” is előrukkol majd a Jaguar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.