Tuningolt kabrió merész sofőröknek

Erősebb és stabilabb lett az új Jaguar-tuning

A Jaguar XKR nyitott tetős változatát ezúttal is a német tuner, az Arden vette kezelésbe.

2009.08.11 11:17autolabor.hu

Az 5.0 literes motorral hajtott kabrió megerősített alvázat és vázszerkezetet kapott, amelynek stabilitását tovább növelik a 9x21 collos könnyűfém felnik és az opcióként kérhető ültetőrugó-szett. Az Arden által tuningolt autó a gyári értékek felett plusz 30 lóerőt és 50 Nm nyomatékot kínál, amely így 510 lóerőt és 625 Nm forgatónyomatékot tud maga alatt. 

Mindehhez pedig a rozsdamentes acélból készült komplett sport kipufogórendszer adja az aláfestő zenét. A gyárilag leszabályozott 250 km/órás maximális tempó is nőtt, a merész sofőrök akár 320-as sebességet is kiautózhatnak az Arden Jaguarjával.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.