Konyhakéssel

Leszúrta a portást, mert nem engedte tévézni

Életveszélyesen megsérült egy esztergomi panzió portása, akit egy vendég szúrt meg több alkalommal, konyhakéssel, kedden este, mert az nem engedte őt tévézni a hallban.

2013.01.23 10:40Havariapress

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, kedden este, egy esztergomi panzió portása összeveszett az egyik vendéggel. A vita oka az volt, hogy a férfi a portaszolgálatnál lévő televíziót nézte, és a portás felszólította, hogy a késői időpontra való tekintettel, menjen föl a szobájába, és ott televíziózzon tovább. 

A férfi fel is ment az emeletre, ahonnan azonban néhány perccel később egy konyhakéssel tért vissza, amivel több alkalommal megszúrta a portást. Az 55 éves szentgyörgymezei férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. 

A rendőrök az 56 éves helyi férfit a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben emberölés kísérlete miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.