Földre lökték, majd összeverték a kapuban

Rablótámadás Kecskeméten, két nőt őrizetbe vettek

Két nő - eddig ismeretlen társukkal együtt - megtámadott, s kirabolt egy ittas férfit egy kecskeméti ház kapujában. A két nőt elfogták a rendőrök.

2013.01.22 08:36Havariapress

Vasárnap este történt a rablótámadás Kecskeméten, az áldozat házának kapujában. Az 58 éves férfi két nő, valamint egy eddig ismeretlen személy társaságában érkezett a lakásához. A kapuban támadói a földre döntötték az ittas férfit, megverték, s elvették ékszereit és a pénzét. A rablással okozott kár megközelíti a 2 és fél millió forintot.

A bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett férfi értesítette a rendőrséget.

A rendőrök rövid idő alatt elfogták a rablóbanda két tagját, egy 32 és egy 57 éves kecskeméti nőt, társukat azonban még keresik. A két gyanúsítottat őrizetbe vették, ellenük csoportosan elkövetett rablás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.