Fiatalkorú rabló rendőrkézen

Rablás közben lefejelte saját ismerősét

Nem adta át mobiltelefonját ismerősének, aki éppen kirabolta őt, ezért lefejelte a nyílt utcán.

2012.12.30 13:30ma.hu

Elfogták a sárbogárdi rendőrök azt a 14 éves sárbogárdi fiút, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2012. december 29-én délután Sárbogárd Katona utca és Honvéd utca kereszteződésében megállított egy általa ismert fiút, majd megragadta a nála lévő mobiltelefont, és megfenyegette, hogy eltöri a kezét, ha nem adja azt oda neki.

Mivel a sértett nem engedte el a telefont, egyszer lefejelte. Ekkor egy járókelő rákiabált, hogy hagyja békén a fiút, így az elkövető a szándékától elállt, majd távozott a helyszínről. Mivel a sértett ismerte támadóját, így a rendőrök rövid időn belül elfogták a fiatalkorú fiút, akit miután előállítottak a kapitányságra, rablás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgattak ki – tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.