Idős férfihoz törtek be

Betöréses rablás gyanúsítottjait fogták el Bagamérban

Betörők vertek meg egy férfit az otthonában, majd elrabolták a mobiltelefonját a Hajdú-Bihar megyei Bagamérban, a három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták.

2012.12.20 14:38MTI

Kovács Károly rendőr százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a 18 éves, a 27 éves és a 28 éves gyanúsított szerdán betört a 64 éves férfi házába. A tulajdonostól pénzt kértek, de mivel nem volt nála, puszta kézzel és egy lánccal bántalmazták őt, majd elrabolták a mobiltelefonját. 

A sértett értesítette a rendőröket, akik még aznap elfogták és előállították a három helyi férfit. A rendőrség azóta őrizetbe vette a gyanúsítottakat, továbbá indítványozta azok előzetes letartóztatását. A három férfi ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett rablás gyanújával indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.