Kábítószerrel visszaélés miatt őrizetbe vették

Drogterjesztő hálózattal került kapcsolatba a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság egyik munkatársa

Kábítószerrel visszaélés miatt őrizetbe vette az ügyészség a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság egyik munkatársát.

2012.11.05 21:00MTI

Az M1 hétfő esti Híradójában elhangzott: a 27 éves főtörzsőrmester a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság határrendészeti osztályának beosztottjaként a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren dolgozott. A Híradó értesülései szerint barátnője révén került kapcsolatba a drogterjesztő hálózattal, amely Pest megyei településeken hónapok óta árusított marihuánát.
   
Kállai Gábor, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a Híradónak azt mondta: a rendőr gyanúsított barátnője és egy ismerősük Budapestről rendszeresen kábítószert vásároltak és azt Monorra vitték, ott ismeretleneknek eladták, illetve maguk is fogyasztották a drogot.
   
A rendőrt és két társát egy hete fogta el a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség a Készenléti Rendőrség közreműködésével. A bíróság szerdán előzetes letartóztatásba helyezte őket.
   
A Híradó értesülései szerint a tiszthelyettest a Nemzeti Védelmi Szolgálat több hónapig tartó, titkosszolgálati eszközök alkalmazásával folytatott adatgyűjtés után buktatta le. Hozzátették: a most letartóztatott főtörzsőrmester nem az első a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai közül, aki ellen büntetőeljárás indult kábítószerrel visszaélés miatt. Az ügyészség tavaly májusban a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság két tiszthelyettesét vette őrizetbe, a gyanú szerint hetente vitték Budapestről miskolci diszkókba a kábítószert - hangzott el a Híradóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.