Ezúttal félóra alatt elfogták

Liftre várakozó nőket támadott meg a győri rabló

Fél óra alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki szerdán rátámadt egy idős nőre, Győr belvárosában, egy lépcsőházban.

2012.09.21 09:29HavariaPress

Szerdán a déli órákban érkezett haza egy idős nő, a Győr belvárosában lévő házába. Amikor a lépcsőházba lépett, hátulról egy férfi lefogta és megpróbálta letépni nyakláncát. Az idős asszony ellenállt, dulakodás alakult ki támadója és közötte, végül a kiáltozásra a szomszédok segítségére siettek, így a férfi értékszerzés nélkül elmenekült. A támadás során a 74 éves asszony eltörte a bokáját.

A rendőrség a személyleírás alapján fél óra alatt elfogta a 21 éves férfit, és rablás kísérlete miatt őrizetbe vette. A nyomozás során felmerült a gyanú, hogy a fiatalember több hasonló bűncselekmény követett el, általában liftnél várakozó nőket támadott meg, és táskájukat, nyakláncaikat szerezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.